Uitgaan in Zagreb

Reisorganisaties
kras booking vliegwinkel vakantiediscounter chalet skyscanner
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Uitgaan in Zagreb

Tijdens een stedentrip naar Zagreb zal je al snel merken dat deze stad heel wat hipper is dan je in eerste instantie had gedacht. Het hippe karakter van de Kroatische hoofdstad komt eveneens tot uiting wanneer we het uitgaansleven onder de loep gaan nemen. Uitgaan in Zagreb is immers mogelijk op tal van verschillende manieren. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om gewoon even lekker te vertoeven in één van de vele bars of pubs, maar is het ook mogelijk om de beentjes eens helemaal los te gooien in een plaatselijke discotheek. Wil je graag ook even stevig de bloemetjes buiten zetten of gewoon lekker genieten van al het moois dat het nachtleven van Zagreb te bieden heeft? In beide gevallen zijn de uitgaansgelegenheden op deze pagina ongetwijfeld een aanrader te noemen.

Ruime keuze aan bars

Wanneer het aankomt op bars en clubs heeft Zagreb haar bezoekers heel wat moois te bieden. Bekend en razend populair is bijvoorbeeld de Swanky Monkey Garden. Deze bar, welke niet zelden een verborgen parel wordt genoemd beschikt niet uitsluitend over een heerlijk en uitnodigend terras, daarnaast zal de muziek die er wordt gedraaid ongetwijfeld bij iedereen in de smaak vallen. De populariteit van deze bar zorgt er bovendien ook nog eens voor dat er altijd een gezellige drukte heerst. Andere aanraders op vlak van bars en pubs in Zagreb zijn de Bulldog Pub evenals de wat eigenzinnige Hop In Craft Beer Bar!

Genieten van een heerlijke wijn in deze wijnbars

Het spreekt voor zich dat Zagreb eveneens over verschillende wijnbars beschikt. Vooral de Wine Bar Bornstein is er eentje die je niet over het hoofd mag zien. In een mooie kader maak je hier een keuze uit verschillende uitstekende wijnen die bij de echte liefhebbers zonder enige twijfel in de smaak zullen vallen. Het lijkt er naar uit te zien dat de Kroatische wijnen nergens anders zo goed tot hun recht komen als hier. Dit maakt van deze wijnbar voor de liefhebbers dan ook een absolute aanrader welke eigenlijk niet te missen is tijdens een vakantie in Zagreb.

De beentjes losgooien in één van de discotheken

Wie eens echt grondig de bloemetjes buiten wenst te zetten kan er voor kiezen om één van de plaatselijke discotheken in te duiken. Op dit vlak zijn de mogelijkheden eerder beperkt, maar daarom niet minder interessant. Aanraders op vlak van discotheken en clubs zijn dan ook het TESLA Power House, de Gallery Club evenals de Opera Club. Hippe muziek, een leuke en gezellige sfeer en vooral heel veel dansen staat hier centraal!

Een bijzonder divers en uitnodigend uitgaansleven

Bovenstaande is in principe nog maar het topje van de ijsberg, maar het geeft wel aan dat het uitgaansleven in Zagreb er eentje is die iedereen wel zal weten te overtuigen. Of je nu graag gewoon even samen met je partner gezellig een glas gaat drinken of een lekker hapje gaat eten of je even stevig de bloemetjes wil buitenzetten in een leuke club of discotheek, het behoort in Zagreb allemaal tot de mogelijkheden!

Handige tips & blog

De top 7 leukste wijken in Zagreb

Zagreb telt veel verschillende wijken, die allemaal hun eigen charme en authenticiteit hebben. Wanneer je de stad voor het eerst bezoekt, kan het even puzzelen ...

Zagreb en omgeving

Hoe mooi Zagreb ook is, zijn omgeving is dat zeker ook. Daarom zou het zonde zijn als je er niet een dagje (of meerdere dagen) op uit zou gaan om deze te verken...