Reisorganisaties
kras booking vliegwinkel vakantiediscounter chalet skyscanner
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

De inhoud zoals weergegeven in deze disclaimer geldt voor elke webpagina die deel uitmaakt van de website Zagreb.nl. Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich dan ook steeds automatisch akkoord met de inhoud er van. Zagreb.nl doet haar uiterste best om de inhoud van haar website op regelmatige basis te actualiseren. Desondanks bestaat het risico dat (een deel van) de informatie op deze website niet correct is.

Aansprakelijkheid
De inhoud van de website Zagreb.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is omwille van deze reden dan ook niet meer dan logisch dat Zagreb.nl of haar eigenaars niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eender welke schade die het gevolg is van beslissingen welke zijn genomen op basis van informatie die via de website werd verkregen.

Copyright
Het is absoluut niet toegestaan om informatie over te nemen van de website Zagreb.nl zonder dat daarvoor schriftelijke toestemming werd verkregen. Dit geldt niet uitsluitend voor de tekst, maar tevens voor al het beeldmateriaal welke op deze website is terug te vinden.

Links
Op meerdere plaatsen op Zagreb.nl zijn links terug te vinden die een verwijzing bevatten naar een externe website. Deze websites hoeven niet persé in het beheer te zijn van de eigenaars van Zagreb.nl. Bijgevolg spreekt het voor zich dat er geen enkele aansprakelijkheid kan worden aanvaard voor de inhoud van deze websites van derden. Het is toegestaan om vanaf een derde website te linken naar een blog- of nieuwsartikel hier op Zagreb.nl. Er dient wel rekening mee te worden gehouden dat het linken naar een afbeelding op Zagreb.nl in het geheel niet is toegestaan.

informatie

Handige reistips & deals

De top 7 leukste wijken in Zagreb

Zagreb telt veel verschillende wijken, die allemaal hun eigen charme en authenticiteit hebben. Wanneer je de stad voor het eerst bezoekt, kan het even puzzelen ...

Zagreb en omgeving

Hoe mooi Zagreb ook is, zijn omgeving is dat zeker ook. Daarom zou het zonde zijn als je er niet een dagje (of meerdere dagen) op uit zou gaan om deze te verken...