Reisorganisaties
kras booking vliegwinkel vakantiediscounter chalet skyscanner
Wij vergelijken
fly drive aanbieders

Zou je graag contact opnemen met de beheerders van Zagreb.nl? Dat is geen enkel probleem. Wij maken het voor onze bezoekers mogelijk om op verschillende manieren met ons in contact te komen. Of je nu wenst te adverteren hier op Zagreb.nl of je gewoon meer informatie wenst over Zagreb of misschien wel een interessante tip hebt voor ons, in al deze gevallen is het mogelijk om contact met ons op te nemen aan de hand van onderstaande informatie.

Algemene informatie en tips 
Heb je na het lezen van de informatie op deze website nog enkele vragen over een vakantie of citytrip in Zagreb? Of ben je er op vakantie geweest en heb je nog een interessante tip voor ons die de moeite waard is om te vermelden? In dat geval is het mogelijk om deze naar ons door te mailen. Dit kan door een e-mail te sturen naar beheerder@zagreb.nl.

Adverteren op Zagreb.nl?
Ben je eigenaar van een reisbureau of heb je een ander bedrijf waarmee je graag wenst te adverteren op Zagreb.nl? Dat is uiteraard een enkel probleem! Wanneer je graag meer informatie wenst te bekomen over de advertentiemogelijkheden die hier op Zagreb.nl worden aangeboden is het altijd interessant om even een e-mail te sturen naar adverteren@zagreb.nl. Wij bezorgen je dan zo snel mogelijk de nodige informatie.

informatie

Handige reistips & deals

De top 7 leukste wijken in Zagreb

Zagreb telt veel verschillende wijken, die allemaal hun eigen charme en authenticiteit hebben. Wanneer je de stad voor het eerst bezoekt, kan het even puzzelen ...

Zagreb en omgeving

Hoe mooi Zagreb ook is, zijn omgeving is dat zeker ook. Daarom zou het zonde zijn als je er niet een dagje (of meerdere dagen) op uit zou gaan om deze te verken...