Campings Zagreb

Heb jij altijd al eens Zagreb willen bezoeken vanaf een camping? Je droom kan werkelijkheid worden, want een plek op een van de vele campings in Zagreb is zo geboekt. Gaat er voor jou niets boven kamperen? Je bent zeker niet de enige. Een verblijf op een camping bij Zagreb biedt vele voordelen. Het is niet alleen goedkoop, maar ook ben je flexibel. Je bepaalt zelf je reistempo. Weg met stress en een opgejaagd gevoel, tijd om bij te komen op een stadscamping in Zagreb.

Vier jij graag vakantie in Zagreb op een camping?

Vrijheid, blijheid. Als dat ergens voor geldt is het wel voor reizen. In het dagelijks leven moet je je al genoeg aan andermans ritme aanpassen. Gelukkig bepaal je in Zagreb helemaal zelf hoe je jouw vakantie inricht. Alles is deze stad aanwezig voor een onvergetelijk verblijf. Wordt het een van de luxe hotels, een gedeelde kamer in een gezellig hostel of toch een plek op sfeervolle camping bij Zagreb? Als kamperen bij jou past zit je in Zagreb echt op je plek. Ook voor kampeerliefhebbers is de hoofdstad van Kroatië een erg gewilde locatie.

Uitgerust wakker worden op een camping bij Zagreb

Ook als je niet moet denken aan nachten in een tent hoef je de campings rond Zagreb niet af te schrijven. Kroatië is namelijk een geweldig land voor een rondreis. Een camper is daar natuurlijk een erg handig vervoersmiddel voor. Je ziet zo de mooiste stukken van Zagreb en omgeving. Ook een camperplaats in Zagreb boek je makkelijk online. Een voorbeeld van een populaire stadscamping is Camp Zagreb. Je wordt hier wakker aan een meer en er is ruimte genoeg voor je camper.

Een verblijf op een stadscamping in Zagreb heeft alleen maar voordelen

Waarom zou je niet kiezen voor een verblijf op een minicamping in Zagreb? Je hoeft dan niet bang te zijn voor een kampeerterrein van megaformaat. Camping Autocamp Plitvice ligt bij Zagreb. Hier kom je echt voor je ontspanning. Je kunt er lekker eten, zo staan de pizza’s hier in de wijde omgeving goed bekend. Natuurlijk kun je er ook zelf koken als je daar zin in hebt. Je bereikt Zagreb snel vanaf de camping. Na een dag in de stad trek je je terug in de natuur. Je kunt er ongestoord van het uitzicht genieten, een boek lezen of een dutje doen.

Luxe kamperen in Zagreb

Wil je wel de lusten, maar niet de lasten hebben van het kamperen? Ook dat is geen enkel probleem op een van de campings vlakbij Zagreb. Het is ook een optie om een bungalow te huren die van alle gemakken is voorzien. Je hebt je eigen sanitair ter beschikking en je slaapt als een roos op een goede matras. Er is zelfs airconditioning aanwezig in de huuraccommodaties van Camp Zagreb. Kamperen in Zagreb is ideaal voor iedereen. Of je nou onderweg bent naar je volgende stop in Kroatië of echt Zagreb wil ontdekken.

Handige tips & blog

De top 7 leukste wijken in Zagreb

Zagreb telt veel verschillende wijken, die allemaal hun eigen charme en authenticiteit hebben. Wanneer je de stad voor het eerst bezoekt, kan het even puzzelen ...

Zagreb en omgeving

Hoe mooi Zagreb ook is, zijn omgeving is dat zeker ook. Daarom zou het zonde zijn als je er niet een dagje (of meerdere dagen) op uit zou gaan om deze te verken...